www.frtcottage.com

Etsivapalvelut ( Yksityisetsiva )

STS Alppimatkat
STS Alppimatkat
Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä.

STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt Alppimatkoja jo 35 vuotta ja vuonna 2010 yhtiö kuljettaa lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan, Sveitsin ja Italian Alpeille. Yhtiö omistaa lisäksi Itävallan Bad Gasteinissa Hotelli Salzburger Hofin, Hotelli Postin, Hotelli Giselan, Hotelli Wildbadin ja Villa Oranian – kaikki korkeatasoisia hotelleja parhailla paikoilla kylän keskustassa lähellä hiihtohissejä. Yhtiö työllistää (mukaan lukien hotellien henkilökunnan ) talvisesongin aikana yli 250 henkilöä.

STS Alpresorin pääomistaja on Olle Magnusson. STS Alpresorin lisäksi konserniin kuuluu STS Education (kielimatkat) sekä lentoyhtiö City Airline. STS Alpresorin liikevaihto vuonna 2008 on n. 45 miljoonaa Euroa.

STS Alppimatkojen menestyksen takeena ovat hyvät matkat hyvätasoisilla majoituksilla lumivarmoihin kohteisiin. Noin 80% matkatoimiston asiakkaista varaa kokonaisedullisen all inclusive –tuotteen johon kuuluu matka, hotelli, aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Lisäksi yhtiön perhealennukset ovat erittäin tuntuvat ja perheiden määrä hiihtomatkoilla kasvaa vuosi vuodelta.

Oma Hotelli Salzburger Hof Badgasteinissa on yksi Alppien suosituimmista hotelleista. Rakennus on yli 100 vuotta vanha mutta täydellisesti remontoitu 90-luvun aikana. Olemme rakentaneet oivan lomakonseptin omiin hotelleihimme pohjoismaalaisia asiakkaitamme varten. Tämä tarkoittaa vuosi vuodelta enemmän tyytyväisiä kanta-asiakkaita. Hotel Salzburger Hof on myös oivallinen kokoushotelli upeine kokoustiloineen ja auditorioineen.

STS Alppimatkojen kohteet kuudennella hiihtokaudellamme 2009-2010 ovat Bad Gastein, Saalbach, Flachau, Schladming, Obertauern, Chamonix, Courmayeur ja Cervinia, Champoluc, Zermatt ja Verbier. Kesämatkojemme lomaparatiisina on monipuolinen Bad Gastein, jossa jatkamme menestyksekkäästi myös kesällä 2010.Ystävällisin terveisin

Harri Kaijanto

Johtaja, STS Alppimatkat


 
381097  
www.frt.fi