www.frtcottage.com

Etsivapalvelut ( Yksityisetsiva )

Etusivu


Me lopetamme viisumipalvelut 15.05.2018
Eläkkeelle jäämisen johdosta.
Kiitos menneistä vuosista!Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10.00-17.00
Klo 14:30- 15:30 suljettu, asioilla postissa

Osoite:
Hernejärventie 69
74140 Iisalmi

Yli 300 000 hotellia kaikkialla maailmassa, Ilmainen peruutus klo 18 asti, HRS:n rahat takaisin -takuu
Kun teet päätöksen rentoutua sielun ja vartalon…
Tai mennä vanhaan, hyvään perinteelliselle, lomalle koko perheen kansa, niin uskallan vakuuttaa - voimme tarjota loman Suomessa korkeimmalla tasolla mihin aikaan vuodesta tahansa!


FRT Finnish and Russian Tourism on yksityinen täyden palvelun matkatoimisto. Olemme erikoistuneet Venäjän matkailuun. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. junamatkat lentomatkat, hotellivaraukset, risteilyt ja matkapaketit sekä loma- että liikematkustajille. Myymme myös kotimaisten matkanjärjestäjien valmismatkapaketteja ja laivamatkoja.

FRT Finnish and Russian Tourismilla on pitkä kokemus juna- lentomatkapakettien välittämisestä kaikenkokoisille ryhmille. Laajan kontaktiverkon ansiosta voimme välittää suurillekin ryhmille laadukkaita ja edullisia ohjelmapalveluita Venäjällä.

Välitämme Suomeen mökkilomia. Valikoimassamme on mökkejä jokaiseen lähtöön. Luonnonrauhaa on tietysti tarjolla yllin kyllin, mutta myös moninaiset harrastukset kalastuksesta golfiin ja lasketteluun onnistuvat helposti.Löydät varmasti omia tarpeitasi vastaavan kohteen.

Hiihtokeskusten mökit
Hiihtämään mökiltä! Meidän kautta löydät mökit tunnettujen hiihtokeskusten läheltä. Mukana mm. Levi, Ylläs, Saariselkä, Olos, Pallas, Pyhä, Vuokatti, Tahko, Koli, Häkärinteet, Himos, Sappee, Messilä.
Valitsetpa mökkisi mistä päin Suomea tahansa, me pidämme huolen laadusta; jokainen kohteemme on tarkastettu ja luokiteltu

Uudistamme jatkuvasti ammattitaitoamme voidaksemme vastata loma- liikematkustuksen nopeaan kehitykseen ja voidaksemme palvella nopeasti ja tehokkaasti nykypäivän vaatimusten mukaisesti.

Toimituskulut/ lähetys (sis.alv 24%):

Normali - 5 €
Pika/kirjattukirje - 20 €
Postiennakko - 20 €
Matkahuolto - alk. 20 €
Toimitus lentokentälle - alk. 60 €

Viisumin asiapapereiden hoito (esim. kutsu, voucheri) alk. 25 € / kpl


 
381097  
www.frt.fi